MICRODIGIT Mérnöki Iroda
components for smart factory
HOME →Adatgyűjtés → Programozható Vezérlők →I-8000 sorozat
Az I-8000 sorozat bemutatása / Introduction
Az ICPCON 8000 sorozat a moduláris felépítésű elosztott és inteligens I/O eszközök egy új családja, melyet speciálisan adatgyüjtésre, gyártásközi vezérlésre - beavatkozásra terveztek.
Ez az új sorozat szabadon variálható gazdaságos megoldást nyújt a felhasználások széles körében, mind az adatgyüjtés, folyamatirányítás, energia és épület management, mérés és tesztelés területén.
A 8000-s sorozat moduláris felépítésü hálózati rendszer azzal a lehetőséggel, hogy bővíthető IO eszközök egész sorát lehessen akár a belső buszon vagy külső IO bővítőn ill. hálózaton keresztül a rendszerre kapcsolni.
Az alaprendszer egy vezérlőegységből, kommunikációs csatolókból és IO buszból áll, mely a bővítést szolgálja. A bővítő busz hibrid abban az értelemben, hogy a bővítés lehet soros vagy párhuzamos. A párhuzamos bővítés nagysebességü átvitelt tesz lehetővé. Az egység soros kommunikációt (RS232 RS485) Ethernet hálózatot vagy CANbus-t használ kommunikációra a külvilággal. Az Ethernetes verzió integrált webszervert tartalmaz Internet és Intranet alkalmazásokhoz.

A 8000-s sorozat inteligens elosztott adatgyüjtőként szolgálhat melyet egy központi gépre kapcsolunk melyen egy SCADA csomag fut, vagy saját felhasználói program fut a beágyazott vezérlőn. A nemfelejtő memória a programok és az adatok tárolására szolgál.  

A termékcsoport a következő lényeges komponenseket tartalmazza:

  • Műszaki adatok
  • Bővítők
  • Szofver-megoldások
  • IsaGraf

Tisztelt Látogatónk!. Oldalunkon "sütiket" használunk, melyek elengedhetetlenek a müködéshez (menü stb). Statisztikai célû sütiket nem használunk. Adatkezelési irányelveinket itt olvashatja el.
Elfogad / Accept