MICRODIGIT Mérnöki Iroda
components for smart factory

Állattartó telep felügyelete, monitorozása
NEW

Az állattartó telepek és a hozzatartozó legelő (továbbiakban "tanya") általában nagy kiterjedésű területek. Az adatok - szenzor információk - gyűjtése a nagy terület miatt vezetékmentes technológiát feltételez. Ugyanígy a távvezérlés - beavatkozás - a tanya egész területén feltételezi a vezeték nélküli elérhetőséget, hogy az operátor bárhol be tudjon avatkozni a külső feltételek megváltozása esetén (időjárás, hőmérséklet, pára) az állatállomány és a termés megfelelő növekedéséért.

A WISE-5231M-4GE egység együtt tud működni a ZT-2550/ZT-2551 Zigbee vezeték nélküli kommunikációs modulokkal, hogy összegyűjtse a hőmérséklet, páratartalom, gáz-összetevők valamint az eső-érzékelők adatait. Amennyiben az eső intenzitása túl magas, úgy a motoros működtetésű redőnyök / függönyök mozgatásával - WISE5231M-4GE segítségével - azok hatása csökkenthető az istállóban. A támogatott üzenetküldő szolgáltatásokkal (szolgáltató-függő) a WISE értesíti a kijelölt személyt a beavatkozást igénylő eseményről. A WISE egység alkalmas előre beállított időkben az egységek állpotát lejelenteni, vagy vészjelzést küldeni a felügyeletnek, ha azonnali beavatkozás szükséges.

Hasonló eszközök / Related Products


WISE-5231x/224x

IIoT Edge Controller

ZT-2550

RS-485/RS-232 to ZigBee Converter (Host, ZigBee Coordinator)

ZT-2551

RS-485/RS-232 to ZigBee Converter (Slave, ZigBee Router)

DL-100TM485

Modbus RTU Protocol Based IP66 RS-485 Remote Temperature and Humidity Data Logger with LCD Display

M-7055

8-channel Isolated Digital Input and 8-channel Isolated Digital Output Module using the DCON and Modbus Protocols


Tisztelt Látogatónk!. Oldalunkon "sütiket" használunk, melyek elengedhetetlenek a müködéshez (menü stb). Statisztikai célû sütiket nem használunk. Adatkezelési irányelveinket itt olvashatja el.
Elfogad / Accept