Az ICPDAS 132 feletti számosságú különböző adatgyűjtő kártyát kínál. Ebben valamennyi ma használt PC felület megtalálható: PCIe/PCI/ISA. Mindegyik felületen belül további 3 csoportba sorolhatók az eszközök: sztenderd: multifunkciós, felsőkategóriás eszközök / szigetelt IO hozzáférést biztosító eszközök és az alacsony költségü de gyors eszközök. A kártyák az automatizásás területén széles körben használtak. A digit IO kártyák monitorozzák és vezérlik : nyomógombokat, kapcsolókat, reléket, ki/bemeneti pontok, állapotát, (nyitva zárva, magas szint-alacsony szint, stb). Az analóg mérő kártyák ipari folyamatok érzékelőinek jelét alakítják át digitális jelsorozattá, a rögzítés és biztonságos (távoli) átvitel/kiértékelés céljából.
A következőkben a kártyák listáját találja, mely az adott kártya honlapjára mutat (ICPDAS), illetve letölthető egy  összefoglaló katalógus a kártyákról.
Amennyiben valamelyik eszköz felkeltette érdeklődését kérjen ajánlatot vagy lépjen velünk kapcsolatba

ICPDAS kártyák árlistája
A fentieken túlmenően, a kiegészítő kártyák (doughter board) jelentősen növelik a PC mérésadatgyüjtő kártyák használhatóságát, azok felhasználását stabilabbá teszik, a kötéseket biztonságossá.
 • PCIe
  boards
 • PCI
  boards
 • ISA
  boards
 • Doughter
  Board
 • EOL