MICRODIGIT Mérnöki Iroda
components for smart factory

Üvegház automatikus vezérlésének megoldása
Greenhouse Automation Solution

Az "üvegházas" termesztés egy nagyon fontos területe a modern mezőgazdaságnak Az üvegházak rendszerint a legmodernebb eszközökkel vannak felszerelve, ezek vezérlése (menedszmentje) komplex feladat. A teljesen automatizált üvegház vezérlés igen sok előnnyel jár, pl munkaerő-megtakarítás, de ennél lényegesen fontosabb a termék állandó minősége melyet a folyamatok állandó felügyelete, azok adatainak időbélyegzéssel ellátott tárolása. Ezek biztosítják az állandó bevételt és a veszteségek elhárítását.

A WISE eszközök biztosítják különböző érzékelő és beavatkozó elemek egyszerű csatolását - hőmérséglet és páratartalom valós idejű mérését, - lehetőség van DO modulok csatolására, melyek az üvegház eszközeit vezérlik: szellőztetés, fűtés/hűtés, párásítás, fényárnyék biztosítása, az öntözés gyakorisága, az öntözés tápanyagszintje, CO2 szint stb. A WISE vezérlő folyamatosan monitorozza azokat a kulcsfontosságú környezeti tényezőket, melyek a termék minőségét alapvetően befolyásolják. Manuálisan, "emberi" tényezőkkel ez a konzisztencia nem biztosítható. A fentiek mellett a WISE vezérlő támogatja a Modbus és az IOT protokollokat, melyek segítségével a mért információ valós időben jut el a vezérlő / felügyeleti helyre, ahol nemcsak a működés hatékonysága, de az egyes beavatkozó egységek esetleges hibája, müködési rendellenessége is azonnal kiderül.

Előnyök

  • A WISE vezérlők IF-THEN-ELSE logikai vezérlő motorja lehetővé teszi komplett vezérlési konfigurációk kialakítását Web Felületen keresztül mindössze néhány kattintás segítségével, különös programozói tudás igénye nélkül
  • A támogatott Modbus TCP Protokol segítségével a rendszer könnyen integrálható SCADA rendszer alá.

Kiegészítő / hasonló egységek


WISE-5231x/224x

IIoT Edge Controller

I-7016D

2-channel Strain Gauge Input Module

I-7018

8-channel Analog Input Module

I-7050

7-channel Non-isolated Digital Input and 8-channel Non-isolated Digital Output Module


Tisztelt Látogatónk!. Oldalunkon "sütiket" használunk, melyek elengedhetetlenek a müködéshez (menü stb). Statisztikai célû sütiket nem használunk. Adatkezelési irányelveinket itt olvashatja el.
Elfogad / Accept