MICRODIGIT Mérnöki Iroda
components for smart factory

PACs: Programozható Automatikai Vezérlő

A "PAC" a Programmable Automation Controller "mozaikszava". Az eszköz a PC nyitottságát, funkció-gazdagságát ötvözi a PLC-k megbízhatóságával valamint a I/O modulok inteligenciájával. Az I/O modulokhoz rendelkezésre álló szoftver modulok biztosítják az eszközök változatos használhatóságát: adatgyüjtés, folyamat-irányítás, mozgásvezérlés, energia-management területén.

Windows PACs

A WINDOWS alapu PAC eszközök beépített Windows 7 embedded vagy Windows IoT Enterprise OS-el rendelkeznek a széles választékban rendelezésre álló I/O modulok nagy megbízhatóságú vezérlésére.

WinCE PACs

A WinCE alapu PAC eszközöknél előre telepített Windows CE real-time OS biztosíja az I/O modulok hatékony / precíz vezérlését.

Linux PACs

A LINUX OS alapu PAC eszközök egyedi Linux disztribúcióval biztosítják a megbízható működést a rendelkezésre álló I/O modulok széles választékával.

MiniOS7 PACs

A MiniOS7 alapu PAC eszközök DOS szerű real-time OS-el biztosítják a kommunikációs csatornákon reájuk kapcsolódó I/O eszközök megbízható működését a különböző felhasználásoknál.

ROM-DOS PACs

ROM-DOS egy ROM-ban futó OS. Funkcionálisan azonosan működik mint a többi DOS, és futtatni tud bármilyen standard DOS alatt futtatható programot.

Win-GRAF PACs

A WIN-GRAF egy SoftLogic fejlesztő környezet és PLC szerű szoftvercsomag. Segítségével ipari minőségű adatgyüjtés és logikai vezérlés alakítható ki változatos ipari környezetben.

ISaGRAF PACs

Mi az ISaGRAF? ISaGRAF egy komplett szoftver csomag, mely SoftLogic Programozási Eszközt, Runtime végrahajtó motort, és VAR/OEM fejlesztői eszközöket tartalmaz automatizálási feladatokhoz. Az ISaGRAF csomag úgy lett kialakítva, hogy bármely ipari számítógépből nagyteljesítményű de olcsó SoftLogic vezérlőt "varázsoljon". Az ISaGRAF csomag alapja a nemzetközileg is elfogadott Ipari Automatikai vezérlő nyelv, az IEC61131-3. Az ISaGRAF az első Windows alapú fejlesztői környezet, mely mind az öt PLC nyelvet tartalmazza: létra-diagramm (LD), Funkcióblokk diagramm (FBD), Szekvenciális függvénytáblázat (SFC) Stuktúrált szöveg (ST) és az Utasítás Lista (IL). Mindezeken felül a legnagyobb teljesítmény és rugalmasság érdekében az ISaGRAF támogatja az IEC61131-3 nyelven írt funkciókat és funkcióblokkokat. Az ISaGRAF alkalmazások az egyszerű gépvezérléstől a nagy sebességű összetett folyamatokig, nagy teljesítménnyel és nagy megbízhatósággal látják el a feladatokat. Részleteket az ICPDAS oldalán , vagy az ISAGRAF FAQ oldalon talál.

Az oldal képei az ICPDAS tulajdonát képezik. Pics on site are property of ICPDAS. 


Tisztelt Látogatónk!. Oldalunkon "sütiket" használunk, melyek elengedhetetlenek a müködéshez (menü stb). Statisztikai célû sütiket nem használunk. Adatkezelési irányelveinket itt olvashatja el.
Elfogad / Accept